Přeskočit na obsah

Pozvánka na partnerské semináře – spisová služba a správa dokumentů

  • MaK 
Shares

Vážení příznivci spisové služby a správy dokumentů,

chodby mikulovského zámku již přestaly rezonovat tématem eGovernmentu (již po patnácté!) a i když spisová služba a legislativní změny včetně atestací, nemohly na programu v našem odborném zastoupení chybět, v množství informací, které toto setkání vždy vyplňují, lze nejzásadnější body nastínit jen okrajově. 

Proto naši podzimní nabídku zahajujeme právě semináři zaměřenými na změny v legislativě, především tedy ve vyhlášce č. 259/2012Sb. v platném znění a Národním standardu pro elektronické systémy spisových služeb, které Vám umožní získat informace podrobně, s apelem na praxi a s dostatečným časovým prostorem na Vaše dotazy.

Připravili jsme pro Vás hned dva semináře, jeden v Praze a druhý v Brně. 
V Praze Vás v semináři Změny v právních předpisech spisové služby seznámí se všemi novinkami a jejich dopadem do praxe přímo Tomáš Bezouška, ředitel IPSD a aktivní člen mnoha odborných legislativních skupin. 

V Brně Vás seminářem Aktuální legislativa spisové služby v praxi provedou dvě lektorky, které téma rozeberou z pohledu dlouholeté praxe metodického vedení u veřejnoprávního původce. Nebudou chybět tipy, jak legislativní novinky uchopit procesně, předpisově i v samotných systémech.

V případě, že zrovna nehledáte vzdělávaní směřované k aktuálním legislativním změnám, neváhejte prozkoumat i plánované semináře na říjen, kde čekají odborně zastoupená témata:
– elektronického podepisování v podání Jana Frka
– celodenní seminář k atestacím – podrobně 
– webinář k typovým spisům teoreticky i prakticky

Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a těšíme se na setkání při některé z našich vzdělávacích akcí.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Tomáš Bezouška
president

Institut pro správu dokumentů, z.s.

Shares