Přeskočit na obsah

AKTUÁLNĚ – Konference CNZ 2020 zrušena!

  • PN 
Shares

Vážení přátelé a příznivci CNZ,

stejně jako Vy pozorně sledujeme vývoj epidemiologické situace i opatření, která jsou návazně přijímána (a nezřídka i obratem měněna). Žel těch neznámých je už příliš na to, aby bylo něco možné naplánovat a v předpokládaném rozsahu i realizovat.

Jsme proto nuceni Vám s lítostí oznámit, že i naše výroční XV. konference CNZ se ruší. S ohledem na bezpečnost účastníků tak rozhodl organizační tým na svém jednání dne 11. září 2020.

Nebylo to lehké rozhodnutí. Velmi nás to mrzí. Zejména proto, že naše konference vždy byly nejen zdrojem informací, ale zejména místem, kdy se potkávali všichni, jejichž práce je nějakým způsobem spojena s péčí o dokumenty. A i neformální dialog u kávy během přestávek nezřídka odkryl nové souvislosti a zkušenosti z praxe i nám a přednášejícím.

O to vše nás tedy Covid připravil. Ale my se nevzdáme. Abychom s vámi mohli sdílet aktuální témata i přes nepřízeň doby, dne 6. října 2020, tedy v termínu původně vyhrazeném konferenci, pro vás připravujeme otevřený webinář na téma připravovaných legislativních změn s dopadem na správu dokumentů. Do zhruba devadesáti minut se pokusíme společně s našimi hosty shrnout nejpodstatnější ze sněmovního tisku 756. Jediné, co budete k účasti potřebovat, bude Váš čas (webinář proběhne v odpoledních hodinách), prohlížeč a stabilní internetové připojení. Bližší informace o programu, technologickém zajištění a možnostech pokládat otázky zveřejníme na spolkovém webu. Věříme, že nám moderní technologie umožní alespoň část atmosféry našich setkání přenést do digitálního světa. A kdo ví, možná si budeme na pořádání podobných akcí alespoň na čas zvyknout. 

Děkujeme za pochopení, a přejeme pevné zdraví!

Za Radu CNZ

Petr Novák

 

Shares