Přeskočit na obsah

Pozvánka na semináře IPSD – zima 2020

  • PN 
Shares

Vážení příznivci spisové služby a správy dokumentů,

rád bych Vás informoval, že jsme plán seminářů na rok 2020 je dostupný na naších stránkách a první semináře se již nezadržitelně blíží.

Mezi nejbližší akce patří seminář „Legislativa spisové služby, související legislativa ČR a EU. Správa dokumentů pohledem ISO 15489„, na kterém bude ve středu 29. ledna 2020 přednášet Stanislav Fiala o posledních změnách legislativy i chystaných novinkách. V uplynulých měsících se toho v legislativě změnilo poměrně dost, takže se dozvíte nejen o změnách v souvislosti s GDPR a povinnostech spojených s vedením jmenných rejstříků, ale přijde řeč i na dopady zákona o právu na digitální službu a s ním související rozsáhlou úpravouv legislativy v oblasti eGovernmentu.

Na únor pak máme připravený akreditovaný vzdělávací program „Kontrola výkonu spisové služby„, který proběhne 12. února s lektorem Tomášem Bezouškou. Tento seminář se zaměří zejména na oblast řídící kontorly výkonu spisové služby a na problematiku interního auditu správy dokumentů – zejména v kontextu zjištění loňské analýzy stavu spisové služby, která ukázala, že kontrola je v oblasti spisové služby popelkou a je na čase tento stav změnit.

V únoru se také můžete těšit na již klasický seminář Jana FrkaElektronický podpis, elektronická pečeť a časové razítko„, naplánovaný na 26. února 2020. V něm opět dojde jak na rekapitulaci problematiky, tak zejména na její aktualizaci v kontextu zákona o právu na digitální službu a další aktuality.
Všechny potřebné informace naleznete na našich webových stránkách na adrese http://www.ipsd.cz/vzdelavani/terminy-skoleni-a-seminaru/.
Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a těšíme se na setkání při některé z našich vzdělávacích akcí.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Tomáš Bezouška
president

Institut pro správu dokumentů, z.s.

Shares