Přeskočit na obsah

Účast CNZ na konferenci ITAPA

  • JF 
Shares

Ve dnech 3. a 4. listopadu proběhne v Bratislavě Mezinárodní kongres ITAPA 2015 s podtitulem No Borders – Bez hranic. Na kongresu, který je největší akcí věnovanou digitalizaci veřejné správy na Slovensku, budou prezentovány projekty a technologické novinky, které ukáží scénáře dalšího směřování digitalizace Slovenska.

Kongres se bude věnovat jak právě končícímu období evropských projektů, tak plánům na další programovací období. Funkční projekty představí jak celá řada resortů, tak dalších organizací veřejné správy. Účastníci kongresu budou již tradičně ICT odborníci a to jak z veřejné správy, tak úspěšných IT firem. Kongresu je věnována pozornost i mezi politiky. Vystoupení zde bude mít i řada ministrů slovenské vlády.
Letošní kongres ITAPA slavnostně otevře slovenský president Andrej Kiska. Česká aktivní účast na letošním ITAPA kongresu bude více než skromná. O to více nás těší že naše sdružení CNZ bude mít na ITAPA své zastoupení. Člen Rady CNZ Miroslav ŠIRL bude mít přednášku na téma „Úloha Digitální Kontinuity při realizaci eGovernmentu“ a zároveň povede blok panelové diskuze na toto téma.
Shares