Přeskočit na obsah

Pozvánka na zářijové semináře IPSD

  • JF 
Shares

Dovolte, abychom Vás pozvali na blížící se odborné semináře z oblasti spisové služby a správy dokumentů, které náš partnerský spolek IPSD pořádá v září 2017.

Ve čtvrtek 21. září to je seminář „Příprava dokumentů pro uložení a realizaci skartačního řízení„, který se zaměří nejen na rekapitulaci přípravy dokumentů a správného postupu skartačního řízení, ale také na specifické otázky spojené se skartačním řízením dokumentů v digitální podobě. Seminářem Vás bude provázet Ing. Stanislav Fiala, dlouholetý člen IPSD, certifikovaný lektor spisové služby, metodik a konsultant spisové služby s více než 18 lety praktických zkušeností v oboru správy dokumentů.

Detailní informace o semináři včetně přihlášky k účasti naleznete na adrese http://bit.ly/ipsd-skartace-092017.

Další seminář nazvaný „Změny v Národním standardu a jejich dopad pro původce i dodavatele“ je pak připraven na 26. září. Setkání bude zaměřeno na představení změn v nové verzi Národního standardu pro elektronické systémy spisové služby. V rámci semináře budou představena koncepce Národního standardu, hlavní povinnosti původců a klíčové požadavky nejen na elektronické systémy spisové služby. Současně budou představeny hlavní změny, které jsou předmětem novely Národního standardu, vydané v červenci letošního roku. V průběhu workshopu bude prostor pro diskusi a Vaše otázky. Seminářem bude provázet Jan Frk, člen pracovní skupiny pro novelu Národního standardu, odborník v oblasti péče o dokumenty v digitální podobě.

Detailní informace o semináři včetně přihlášky k účasti naleznete na adrese http://bit.ly/ipsd-nsesss-092017.

Seznam dalších vzdělávacích akcí plánovaných na rok 2017 naleznete rovněž na webových stránkách na adrese http://www.ipsd.cz/vzdelavani/terminy-skoleni-a-seminaru/. Věříme, že Vás nabídka IPSD zaujme a těšíme se na setkání při některé ze vzdělávacích akcí.

Slevy

  1. Pro členy spolku IPSD jako již tradičně platí sleva 20 % z ceny vložného za seminář po uvedení kódu IPSD2017 v objednávce účasti.
  2. Pro členy spolku CNZ platí sleva 10 % z ceny vložného za seminář po uvedení kódu CNZ v objednávce účasti.
Shares